top of page

Triton Bilişim Teknoloji ve Danışmanlık Hizmetleri

Güncelleme tarihi: 11 Ağu 2023

Triton Bilişim'in Müşteri Memnuniyeti Öncelikli Dünyasına Hoş geldiniz! Öncelikle Triton Bilişim'i Tanıtalım...


Triton Bilişim, 2008 yılından beri ilaç sektörüne iş ve teknoloji çözümleri sağlayan Türkiye ve İngiltere de faaliyetlerini sürdürmekte olan bir firmadır. Firmamız Yıldız Teknik Üniversitesi İkitelli Teknopark’da bulunmaktadır.





Hizmetlerimiz


Hizmetlerimizi; Veri ve Yazılım Hizmetleri olmak üzere iki başlık altında toplayabiliriz.


Triton denildiğinde ilk akla gelen hizmet 12 yıldır sağladığımız Mediprof Sağlık Profesyoneli Veritabanı ve Validasyonu hizmetidir. Mediprof ile, ilaç sektörüne KVKK konusunda hassas, doğru, güncel, kapsamlı ve CRM bağımsız bir veritabanı validasyon hizmeti sunuyoruz. 8 kişilik Veri Uzmanı ekibimizin ana görevi, Mediprof'ta yer alan veriyi sürekli olarak güncel tutmak ve gelen talepleri kurumlarından doğrulayarak 3 gün içinde işlemek. Bu sayede saha ekiplerinin her zaman güncel verilere erişimi sağlanarak çalışmaları desteklenmektedir.


Sağlık çalışanlarına dijital kanallardan erişme ihtiyacının artması, bizi Mediprof hizmetini dijital Dünya’ya taşımaya yöneltti. Bu ihtiyacı karşılamak için Medipassportal yazılımını geliştirdik. Medipassportal kullanan firmalar, dijital mecralarda yapılan etkileşimlerini tek noktada yönetebiliyorlar.

DataHub çözümünü kullanarak, belirli bir düzeni ve bütünlüğü olmayan, ancak ciddi öneme sahip dış kaynak veri setlerini, yapısal ve tutarlı hale getirerek Analiz edilebilmesine imkan sağlıyoruz. Örneğin Depo Satış, MF, Stok, vb.


Yazılım Çözümleri başlığı altında ise CRM, Veri Analizi/Veri Görselleştirme alanlarında hizmetler sunuyoruz. Bu alanlarda, alanının uzmanı, geleceğin standartlarını araştıran ve geliştiren, lider firmalar ile çalışmaktayız. Örneğin, CRM konusunda, Veeva firmasının partneriyiz. Sistem yönetimi, proje danışmanlığı ve eğitimi hizmetleri ile Veeva’nın daha etkin kullanımını sağlamaktayız.


Veri Analizi/Veri Görselleştirmesi/İş Zekası; ilk kuruluşundan beri Triton’un etkin olduğu, ciddi mesai ve emek harcadığı bir alandır. Bu alanda yerli ve uluslararası pek çok firma için başarılı projeler gerçekleştirdik. Bugüne kadar edindiğimiz tecrübe ile ilaç sektörü için, farkındalığı arttıran, yeni veri sunum teknikleri, farkındalık unsurları ve KPI’lar geliştirdik ve yenileri üzerinde çalışıyoruz. Çözümlerimizde Qlik(Qlik Sense) ve Microsoft (Power BI) yazılımlarını kullanıyoruz.


Covid sonrası değişen ve dönüşen ortamda iki alanda yoğun talepler alıyoruz.

Birincisi, Dijital platformlar üzerinden Sağlık Çalışanlarına erişim ihtiyacı arttığı için, bu ortamlara erişen kişinin tanımlanması ve kişiye özel (personalized) tanıtımlar sunulmasında kullanılan Medipassportal ve Mediprof.


İkincisi ise, Analiz ve Raporlama Projeleri;

Bu konuda gelen talepler, ya Mevcut Analiz alt yapılarının, güncel ihtiyaçları karşılayacak şekilde dönüştürülmesine yönelik projeler. Örneğin SFE analizlerinin kullanıcılar tarafından 7/24 zaman ve ortam bağımsız erişilebilir ve kolay anlaşılabilir hale getirilmesi projeleri,

ya da, yeni ihtiyaçların karşılanmasına yönelik projeler. Örneğin, artan çoklu kanal etkileşimlerinin daha verimli yönetilmesini sağlayarak Sağlık Çalışanına özel, bütünsel bir tanıtım stratejisi sunmaya yönelik “Bütünsel Bir Sağlık Çalışanı görünümü” projeleri gibi.


Triton 14 yıldır Veri konusunda hizmet veren bir firmadır. Verinin toplanması, yönetilmesi, elleçlenmesi, tekilleştirilmesi, işlenmesi, görselleştirilmesi gibi konularda geniş bir deneyime sahibiz. Bir BI projesinin başarı unsurlarını, projelerde yaşanması muhtemel problemler ve bunların çözüm yöntemlerini dikkate alarak projeler gerçekleştiriyoruz.

39 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page