Kişisel Verilerin Korunması

Triton Bilişim olarak tüm çalışmalarımızda en güncel hukuki düzenlemelere uyumu önemsiyoruz. Bu alanda gerekli uyumları en titiz şekilde yürütmekteyiz.

7 Nisan 2016 yılında yürürlüğe giren 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevcut iş modellerimizi yakından ilgilendirmektedir. Söz konusu düzenleme bir temel hak niteliğinde olan ve Anayasamızın 20. maddesinde de yer bulan kişisel verilerin korunması hakkının bir gereğidir. Triton Bilişim olarak biz de kişisel verilerin korunması hakkına riayet ederek, 6698 sayılı KVK Kanununun çizdiği çerçevede hizmetlerimizi sürdürmek için gerekli uyum süreçlerimizi sürdürmekteyiz.

Veri sahibi başvuru formu aşağıdaki linkte bulunmaktadır.İlgili linkten formu bilgisayarınıza indirebilir (mouse imlecini link üzerinde bekletip mouse sağ tuşu ile bağlantıyı farklı indir seçeneğiyle yada save linked content as seçeneğiyle), formu okuyabilir (link’e tıklayıp) ve başvurularınızı bu form üzerinden yapabilirsiniz. Her türlü sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Veri Sahibi Başvuru Formu

Triton Bilişim Teknoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması Politikası

Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası dökümanı aşağıdaki linkte bulunmaktadır.İlgili linkten dökümanı bilgisayarınıza indirebilirsiniz (mouse imlecini link üzerinde bekletip mouse sağ tuşu ile bağlantıyı farklı indir seçeneğiyle yada save linked content as seçeneğiyle) yada dökümanı okuyabilirsiniz (link’e tıklayıp)

Triton – Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası